Reparatie en onderhoud

Tractoren, landbouwmachines en grondverzetmachines

Onderhoud aan uw tractoren en machines is van groot belang voor de continuiteit van de werkzaamheden in uw bedrijf. In onze goed uitgeruste werkplaats bent u hiervoor aan het juiste adres.

NOG NIETS

Uitval wordt tot een minimum beperkt wanneer machines goed worden onderhouden. De werkplaats van Bos Mechanisatie is volledig ingericht om alle merken tractoren, landbouwmachines en grondverzetmachines te kunnen onderhouden en repareren. Machines worden steeds complexer, techniek en hydrauliek worden doorontwikkeld en er komt steeds meer elektronica aan te pas. Met onze jarenlange ervaring gaan we snel en vakkundig te werk. Met onze moderne diagnose apparatuur worden problemen en storingen snel opgespoord en verholpen.

AIRCO SERVICE

Airco wordt steeds meer toegepast voor een comfortabele werkomgeving. Ook die apparatuur moet onderhouden worden en ook daarvoor bent u bij Bos Mechanisatie aan het juiste adres.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Bent u niet in staat om bij ons langs te komen of heeft u daar simpelweg geen tijd voor? Voor alle machines en tractoren hebben we een haal en brengservice. Voor spoedreparaties op locatie komen we met onze mobiele werkplaats bij u langs.

VRAGEN OF INTERESSE?

Contactpagina  

 

NOG NIETS
NOG NIETS
NOG NIETS

Bos Mechanisatie Stolwijk logo 2

Bos Mechanisatie

Nijverheidsweg 23 C-D

2821 AT Stolwijk

info

KvK-nr. 57028184

BTW-nr. NL201071770B01

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Privacybeleid

Volg ons op